Painting The Past Verf

Binnenwanden die herinneringen oproepen aan de klassieke interieurs van Engelse landhuizen en kastelen. rustiek stijlvol, maar bovenal de garantie voor de warme sfeer in uw woning. het kan, dankzij de matte muurverven van Painting the Past. Ze zijn verkrijgbaar in maar liefst 50 authentieke tinten en 20 kinderkleuren. Tevens zijn de kleuren te verkrijgen in houtverf, in een “matte” of “eggshell” finish. De authentieke verf bevat emulsies met veel krijt. dat maakt ze veel matter dan de gebruikelijke verven. Ze komen zachter over en zullen niet gauw vervelen.

>>> Kleurkaarten

Kleuren van vroeger, maar volledig beantwoordend aan de gebruikerseisen van nu: gemakkelijk te verven, afwasbaar en overschilderbaar. Dankzij de handgeschilderde kleurenkaarten weet u precies hoe de verf opdroogt. Wij kunnen u diverse kleuren in werkelijkheid laten zien. Vraag ernaar als u bij ons bent!

Op de foto`s rechts ziet u een paar voorbeelden van de prachtige tinten, toegepast bij een klant van ons in Oostenrijk. U kunt hierop klikken om een grotere afbeelding te zien.

Klik hier voor de site van Painting the past