Wie zijn wij…
Arno en Stefan Driessen, een familiebedrijf wat bijna 30 jaar geleden is begonnen als een verfwinkel, maar inmiddels is getransformeerd tot een winkel waar u de mooiste meubels en laatste trends kunt vinden op nagenoeg alles wat er voor het interieur te vinden is.

Wij delen onze passie voor interieur graag met je, door samen een ontdekkingsreis te maken langs verschillende stijlen, kleuren, stoffen en verrassende toepassingen van exclusieve merkproducten. Zo brengen we jouw eigen stijl in kaart en stellen wij een interieurplan voor dat bij jou past: comfortabel, sfeervol, praktisch, persoonlijk, prettig en natuurlijk heel smaakvol.

Interieur plan
Wij kunnen het complete plaatje leveren voor iedere ruimte in een woning,  Van banken, fauteuils, eetkamerstoelen, tafels tot shutters, gordijnen en andere raamdecoratie en meer, PVC vloeren, vloerbedekking, karpetten, verlichting, behang, kleuradvies. You name it, we’ve got it.

Maar hoe ziet het totaal plaatje of die nieuwe bank er in jouw huis uit? Wij laten het je zien door middel van 3D animatie, zo kun je alvast een kijkje nemen in je eigen huis.

Wat doen we?
Wij ontzorgen!
Door je huis compleet in te richten, of je huis binnen en buiten te laten schilderen, vloeren te leggen, raamdecoratie in te meten en op te hangen.
Graag ontmoeten wij jou persoonlijk in onze showroom/winkel aan de Koppelstraat 87 in Beek en Donk.
Of bel als je wilt weten wat wij voor jou kunnen betekenen, wij komen graag bij je langs.

TOP
× WhatsApp

Zomervakantie

In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van:

Maandag 22-07-2024 t/m maandag 12-08-2024

Wij wensen u een fijne vakantie!