Vloeren

Vloeren | De basis van ieder mooi interieur. Bij Driessen Interieur hebben we een groot aanbod in vloeren, Echte rustieke eikenhouten vloeren, PVC vloeren, Vloerbedekking, Marmoleum, Novilon en Betonvloeren. Dus voor ieder interieur de perfecte oplossing, gelegd door onze eigen vakmensen.

Houten parketvloeren zijn in een woonkamer als visgraat of gewoon recht gelegd natuurlijk de mooiste basisvloeren denkbaar.

PVC is een mooi, praktisch en duurzaam vloeroplossing uitblinkent op vlak van design, comfort en prestaties.

Marmoleum is de eerste CO2 neutraal geproduceerde vloer ter wereld en daarom niet alleen mooi voor binnen, maar ook goed voor buiten.

Vloerbedekking geeft een comfortabel en gezellig gevoel.

Betonvloeren zijn naadloze vloeren met een robuust en puur karakter. Dit zorgt voor een strakke.

Novilon is anders dan andere vinylvloeren. Het beschermt het vinyl tegen krassen en slijtage en zorgt voor een matte en natuurlijke uitstraling.

Egaline

Een belangrijk onderdeel voor PVC en Marmoleum vloeren is het gebruik van de juiste egaline, wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit. Deze geeft zelfs na vele jaren geen problemen.

Band en bies

Een mooie afwerkingsmogelijkheid is de band en bies. U kunt ook gaan voor alleen een band of een band met dubbele bies. De opties zijn eindeloos. Zowel mogelijk in hout als PVC.

Uw vloeren specialist

Voor elke nieuwe vloer, in iedere ruimte, hebben wij de perfecte oplossing. U kunt bij ons terecht voor alle soorten vloeren. In ons uitgebreide assortiment kunt u uit talloze persoonlijke details kiezen.
Onze mooie vloeren worden door ons eigen personeel gelegt.

Advies Nodig?

Maak een afspraak of loop gewoon even binnen.
De koffie staat klaar!

Ook krijgt u in onze showroom in Beek en Donk uitgebreid advies van onze specialisten en kunt u al onze producten bekijken. Onze interieur stylisten geven ook op afspraak advies aan huis.

Bel voor informatie: +31 492 465373
of stuur een bericht naar info@dibv.nl.nl

Driessen Interieur

  • Advies aan huis

  • Meet- en Montage Service

  • A Kwaliteit

  • Klik voor het maken van een afspraak op de rode button

TOP