Wandbekleding

Wandbekleding | De manier om een wand een unieke eigen sfeer te laten uitstralen is een mooie wandbekleding, hierin zijn we bij Driessen Interieur gespecialiseerd. De mooiste behangsoorten, unieke geluidsisolerende mos of houtdecoratie wanden, Luxe lederen wanden of betonwanden u kunt het allemaal zien en voelen in onze winkel.

Met behang kun je de muren een warme, modieuze of stijlvolle uitstraling geven. Voor iedere woonstijl geschikt.

Door een moswandje te plaatsen wek je de ruimte tot leven. Ook helpt het met de akoestiek en isolatie.

Een leren wand heeft een heel speciaal en vooral ook eigen en uniek karakter. Het is zeer exclusief, chic en tegelijk ook stoer.

Hout panelen wekken de sfeer in elke ruimte op en verbetert de akoestiek.

Dit behang beschikt over reliëf met een schuimvulling waardoor het geluid gedempt wordt. Ook geeft het natuurlijk een warme sfeer in het interieur.

De gave betonlook oogt industrieel en tegelijkertijd ook stoer en puur, Geschikt voor alle ruimtes in het huis zelfs voor IN de douche. Ook goed toe te passen op de vloer.

Uw wandbekleding specialist

Voor iedere wand, hebben wij de perfecte oplossing. U kunt bij ons terecht voor alle soorten wandbekleding. In ons uitgebreide assortiment kunt u uit talloze persoonlijke details kiezen.
Onze wandbekleding is zeer uitgebreid, vanzelfsprekend kunnen wij in onze winkel alles laten zien.

Aanbrengen wandbekleding

Alle wandbekledingen kunnen wij door onze vakmensen bij u thuis op de juiste manier laten aanbrengen. Onze vakmensen zijn er in gespecialiseerd om deze zorg voor u uit handen te nemen.

Advies Nodig?

Maak een afspraak of loop gewoon even binnen.
De koffie staat klaar!

Ook krijgt u in onze showroom in Beek en Donk uitgebreid advies van onze specialisten en kunt u al onze producten bekijken. Onze interieur stylisten geven ook op afspraak advies aan huis.

Bel voor informatie: +31 492 465373
of stuur een bericht naar info@dibv.nl.nl

Driessen Interieur

  • Advies aan huis

  • Meet- en Montage Service

  • A Kwaliteit

  • Klik voor het maken van een afspraak op de rode button

TOP
× WhatsApp